Finstad Engros
Hjem
Om oss
Frukt & grønt
Kolonialvarer
Ved & fyring
Kontakt
More
Kål kommer i mange ulike former og fasonger.
Det er en sterk kulturplante i norsk historie, og som også brukes i Norges nasjonalrett; fårikål.
Grønnkål er proppfull av masse gode og sunne næringsstoffer!
Hodekål, eller hvitkål som den også kalles er en av våre viktigste grønnsaker.
Kinakål kommer, som navnet tilsier, fra Kina, men produseres også i Norge.
Romanesco er en krysning mellom broccoli og blomkål.
Norsk rosenkål er i sesong fra september til januar.
Rødkål er en av de eldste grønnsakene vi kjenner til i Norge.
Sommerkål, eller nykål, har den samme fasongen som hodekål, men med noe løsere blader og et veldig mye lavere fiberinnhold.
Spisskål har en veldig spennende fasong, med løst knyttede blader som former en spiss på tuppen.