top of page
![](https://static.wixstatic.com/media/3e1ab5_f05c9c4860be4bd48793c4b40195b734~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_513,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/3e1ab5_f05c9c4860be4bd48793c4b40195b734~mv2.jpg)
![Løksuppe.png](https://static.wixstatic.com/media/3e1ab5_28d7fab275c24ca59a3f44d5cfc75f5d~mv2.jpg/v1/fill/w_268,h_168,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/L%C3%B8ksuppe.jpg)
Rosenkål
Norsk rosenkål er i sesong fra september til januar, og den har en særegen, søt, og nøtteaktig smak. Den kan bakes, smørdampes, stekes eller wokkes.
bottom of page
Norsk rosenkål er i sesong fra september til januar, og den har en særegen, søt, og nøtteaktig smak. Den kan bakes, smørdampes, stekes eller wokkes.