Aubergine
Aubergine er en grønnsak som kan brukes til mye, og har ofte blitt en favoritt i grønnsaksretter da den både har lavt energi- og fettinnhold, og er en god kilde til protein og kostfiber.
Den brukes i salater, gryteretter, gratenger, i supper, og i egne retter.
Radicchio Rosso
Aubergine er en grønnsak som kan brukes til mye, og har ofte blitt en favoritt i grønnsaksretter da den både har lavt energi- og fettinnhold, og er en god kilde til protein og kostfiber.
Den brukes i salater, gryteretter, gratenger, i supper, og i egne retter.
Aubergine
Aubergine er en grønnsak som kan brukes til mye, og har ofte blitt en favoritt i grønnsaksretter da den både har lavt energi- og fettinnhold, og er en god kilde til protein og kostfiber.
Den brukes i salater, gryteretter, gratenger, i supper, og i egne retter.
Aubergine er en grønnsak som kan brukes til mye, og har ofte blitt en favoritt i grønnsaksretter da den både har lavt energi- og fettinnhold, og er en god kilde til protein og kostfiber.
Den brukes i salater, gryteretter, gratenger, i supper, og i egne retter.
Radicchio Rosso
Raddichio rosso danner små, runde og hardt sammenknyttede hoder. Bladene er mørkerøde med hvite nerver og smaken er bitter.
Den brukes mest i blanding med andre salater. Det finnes flere typer Raddichio, med forskjellige form og grad av bitterhet. Bitre salater, som radicchio, kan legges i lunkent vann i 15 min før de skal brukes. Da vil det meste av bitterheten forsvinne.